Azets

Indlæser

Lønkursus: Ajourføring af reglerne - Herlev


Dato og tid

Fredag d. 6. april 2018 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 30. marts 2018 kl. 09:00

Sted

Azets i Herlev
Lyskær 3 CD
2730 Herlev
Denmark

Arrangør

Azets - Jesper Salomonsen
+45 44518143
jesper.salomonsen@azets.com

Har du styr på lønbehandlingen i din virksomhed? Eller kunne det være rart med en ajourføring af reglerne?

Korrekt lønbehandling er vigtig både for medarbejderne og virksomheden. Derfor tilbyder vi et lønkursus, hvor du bl.a. kan få opfrisket reglerne for lønbehandling af ferie, personalegoder og sygdom.

I løbet af kurset vil du få opdateret din viden, så du ikke er i tvivl om, hvordan reglerne er, og hvordan de skal behandles lønmæssigt.

Kurset henvender sig til
Lønbogholdere, lønadministratorer, HR-medarbejdere og øvrige medarbejdere som til daglig arbejder med løn- og personaleforhold.

Pris
4.700 kr. pr. person. For medlemmer af Netværket Epos er prisen 3.500 kr. pr. person. 

Forudsætninger
Det forventes, at du har kendskab til lønadministration, da det vil give dig en bedre forståelse for de berørte problemstillinger.

Undervisere
Kim Soetmann - Senior lønkonsulent i Azets

Kim har flere års erfaring med lønadministration og arbejder til daglig med lønbehandling samt rådgivning på lønområdet for private nordiske virksomheder. Kim har i særdeleshed rådgivet om danske ferieregler og lønbehandling i praksis.

Shamsa Bashir - Senior lønkonsulent i Azets
Shamsa har mange års erfaring med lønadministration bl.a. fra vikarbranchen og arbejder til daglig med lønbehandling af både timelønnede og funktionærer samt rådgivning på lønområdet for danske virksomheder. Udover et dybt kendskab til flere overenskomster har Shamsa især arbejdet med ind- og udstationeringer.

Afbestilling
Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du afmelde uden beregning op til 14 dage før aktiviteten. Dette skal ske skriftligt pr. mail til kursus.hrpayroll-dk@azets.com

Kommer dit afbud senere end 14 dage før, vil du blive faktureret fuld pris for kurset. Du er altid velkommen til at sende en kollega i stedet.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Azets - Jesper Salomonsen
+45 44518143
jesper.salomonsen@azets.com