Azets

Erfagruppen Epos Løn - ØST


Dato og tid

Tirsdag d. 18. september 2018 kl. 08:30 til 15:45

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 24. august 2018 kl. 15:30

Sted

Dansk Erhverv, Børsen
Slotsholmsgade
1216 København K
Denmark

Arrangør

Azets
Jeanette
+45 70273130
jeanette.agerholm@azets.com

Møde i Erfagruppen Epos Løn.

Kære medlem af Erfagruppen Epos Løn Øst, det er nu tid til at tilmelde sig det næste møde i gruppen.


Denne gang har vi arrangeret, at vi holder mødet hos vores samarbejdspartner Dansk Erhverv på Børsen, Slotsholmsgade 1, 1216 København K, tirsdag den 18. september 2018.

Brandmyndighederne har skrappe krav i den gamle historiske bygning, så der er udelukkende plads til 62 personer. Så denne gang vil vi bede jer om, at I begrænser antallet af personer, I tilmelder.

Vi får denne gang besøg af chefkonsulent Maria Boye fra Danmarks Statistik. Hun vil fortælle om de statistikker, der kommer ud af jeres data - og hvorfor de data er så vigtige. Det vil også være muligt at få en dialog om de data, I leverer.

Måske tror I, at begrebet fleksible lønpakker er en saga blot - men nej! Hos en af erfagruppens medlemsvirksomheder - Orkla, Danmark - lever de og er stadig yderst populære. Personalekonsulent Susanne Gram vil fortælle om succes'en.

Desuden skal vi drøfte, hvorvidt der er brug for en ny mødeform på erfamøderne - så har I ideer til det, så medbring gerne. Lene Sasser, Bestseller og Ann Langballe, Azets, vil styre diskussionen.

Sidst vil Jane Rohde Møller som sædvanlig gennemgå nye tiltag i Epos Løn samt tips og tricks.

Vi glæder os til at se dig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Azets
Jeanette
+45 70273130
jeanette.agerholm@azets.com