Azets

Fra Epos Løn til Office (ODBC), niveau 1 - Aarhus


Dato og tid

Onsdag d. 13. marts 2019 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 5. marts 2019 kl. 09:00

Sted

Azets i Aarhus
Sindalsvej 30
8240 Risskov Aarhus
Denmark

Arrangør

Azets
+45 70273130
dialog-dk@azets.net

Oplysningerne i Epos udgør værdifuld ledelsesinformation. Med en eksport til Excel kan data anvendes til blandt andet analyse og præsentation. Kom og hør hvordan du får endnu mere ud af de oplysninger, Epos rummer.

Udbytte
Efter kurset vil du blandt andet kunne opbygge enkle diagrammer, rapporter og pivot-tabeller i Excel. Du vil nemt og hurtigt kunne lave oversigter og lister, som for eksempel:

  • Oprettelse af datakilder
  • Medarbejderoversigt
  • Medarbejderrapport
  • Feriepengerapport med ÅTD saldi
  • Rapport over aldersfordeling
  • Gøre rapporter tilgængelige fra Epos Løn.

Du får en grundig gennemgang af, hvordan du kan danne regneark, diagrammer og pivot-tabeller ved enkle kombinationer af oplysninger i Epos Løn og genbruge opsætninger. Vi har udarbejdet nogle nyttige standardrapporter, som om du vil få tilsendt efter kurset. Standardrapporterne kan du benytte direkte eller som inspiration.

Form
Undervisningen vil veksle mellem ”tavleundervisning” og ”hands on”. Under kurset får du stillet en PC med Epos Løn til rådighed. Der undervises i Microsoft Excel 2007.

Er kurset relevant for dig?
Kurset henvender sig til dig, der har brug for at levere lønudtræk til den øvrige organisation. Du er sandsynligvis løn-, HR- eller it-medarbejder. For at få mest muligt udbytte af kurset anbefaler vi, at du har arbejdet med Epos Løn i en periode, og at du har et grundlæggende kendskab til Microsoft Office Excel.

Underviser: Fra Azets

Pris Se priser her

Betingelser Se betingelser her


 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Azets
+45 70273130
dialog-dk@azets.net